Calatorind cu viteza iubirii – Sonia Choquette la Timisoara


O mare surpriza pentru luna martie va fi vizita scriitoarei de renume mondial Sonia Choquette, consultant intuitiv si trainer spiritual, care va veni in Romania pentru a sustine doua seminarii motivationale sub titlul „Calatorind cu viteza iubirii” in data de 19 martie 2011 in Timisoara, la Centrul regional de afaceri, sala Europa, Bd. Eroilor de la Tisa, nr.22, respectiv 26-27 martie in Bucuresti, Crystal Palace Ballrooms, sala Roma, Calea Rahovei, nr. 198A.

Sonia Choquette, autoare de origine romana este renumita pe plan international in calitate de speaker motivational. Cele mai renumite activitati ale sale sunt: aceea de a ridica vibratiile, de a elimina depresia si de a-i ajuta pe oameni sa-si descopere propria intuitie.

Cea mai recenta carte publicata, „Calatoria cu viteza iubirii – un ghid pentru o viata traita in pace si fara teama” se va lansa cu ocazia seminariilor din Romania din luna martie in Bucuresti si Timisoara. Prin seminariile sale, Sonia ajuta oamenii sa-si inteleaga sufletul si scopul existentei lor, invatandu-i cum sa-si atraga in vietile lor succesul, pacea si implinirea.

Trainer si speaker talentat si plin de umor, Sonia ofera solutii exacte pentru a vindeca frica, pentru a experimenta fericirea in toate situatiile de viata, pentru a ne activa intuitia si a ne trezi spiritul ca sa putem trai ca fiinte puternice, asa cum suntem in mod natural.

Autoarea mai multor bestseller-uri de mare success in lume, printre care se numara „Jurnalul unei clarvazatoare”, „Intreaba-ti ghizii” si „Ai incredere in propriile instincte”, precum si a multor programe audio, Sonia vindeca suflete si iti ofera toate mijloacele prin care sa-ti transformi viata ACUM.

Cartile ei s-au vandut in peste un milion de exemplare in lumea intreaga. Cea mai cunoscuta carte a sa este un NY Times Bestseller si a fost tradusa si in limba romana cu titlul: Raspunsul este simplu… Iubeste-te pe tine insuti, traieste la unison cu spiritul tau.

Sonia Choquette, este cunoscuta pentru spectacolele pe care le ofera, ea fiind considerata „o povestitoare minunata, o vindecatoare la nivel energetic si un maestru spiritual care lucreaza cu ajutorul intuitiei.

„Invat oamenii sa treaca prin toate fazele vietii, cu fluiditate si usurinta. Viata nu este o conditie statica, ci o evolutie continua si dinamica, plina de forta. In seminarii inveti sa calatoresti prin viata cu o doza de umor, voie buna, usurinta si putin rock and roll.” (Sonia Choquette)

Biletele se gasesc prin Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe http://www.eventim.ro

Va invitam sa o cunosteti pe Sonia Choquette in cadrul conferintei de presa in data de 18 martie, orele 12.00 la Iulius Mall Timisoara, urmata de o sesiune publica de autografe.

Programul evenimentelor se va desfasura astfel:

  • 9:00-12:00: introducere si aspecte generale asupra temei seminarului
  • 12:00-13:00: pauza de pranz
  • 13:00-17:00: workshop interactiv motivational
  • 17:00-18:00: sesiune autografe si discutii libere

seminare Sonia Choquette

 

  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: