Semnele universale ale vieții și semnificația lor în viața noastră


Pe miscellaneous11 am gasit-o din gresala, imi place mult felul in care scrie si mai ales am fost incantata de testul de mai jos.
Asa ca va arat si voua testul ei grozav.
Poate incantarea vine din faptul ca mi-au iesit semnele exact in ordinea potrivita 🙂
Si mi se pare atat de fain, incat o sa incerc testul si live cu prietenele, sa vedem care este rezultatul si acuratetea.

Asadar testul:

Semnele universale ale vieții și semnificația lor în viața noastră

Totul a pornit de la cartea lui Angeles Arrien, ”Signs of Life: The Five Universal Shapes and How to Use Them”. În studiile sale, ea a concluzionat că există 5 semne principale folosite în toată lumea, și anume cercul, spirala, pătratul, triunghiul și crucea. Cu ajutorul lor, se pot da anumite interpretări personale în funcție de niște ”răspunsuri”. Am pus între ghilimele pentru că … trebuie, de fapt, să desenați, ACUM, VĂ ROG !!!, aceste semne pe o foaie în ordinea preferințelor voastre. Hai, nu merg mai departe până nu faceți asta și nici n-are farmec să citiți în continuare articolul dacă nu faceți testul.

… și-acum, înainte să continuăm la dezvăluirea semnificațiilor rezultatului, o să vă zic ce înseamnă fiecare semn.

Cercul – ”wholeness and unity” – procesul de descoperire de sine, prin care o persoană devine ”completă”

Pătratul – ”stability and security” – reprezintă construirea unei fundații, cei atrași de pătrat sunt în stare să își aplice planul, ideile, să acționeze

Triunghiul – ”self-discovery and revelation” – viziuni, obiective, vise, nevoia de a le urma

Spirala – ”process of growth and evolution” – nevoia de schimbare, noutate și varietate

Crucea – ”relationship and integration” – o nevoie de a crea o conexiune, o legătură cu cineva anume sau cu ceva

Ati ales semnele in ordinea preferintei ?

… iată și semnificația pozițiilor preferate de voi.

Ce ați desenat pe poziția 1 înseamnă locul, momentul sau starea în care credeți că vă aflați – Forma de pe această treaptă indică faptul că acest proces beneficiază de toată atenția voastră. Descrie acea parte din voi de care sunteți cel mai conștienți sau împăcați cu ea, la momentul de față. Arată doar unde credeți că sunteți sau unde ați vrea să fiți, poate însemna și că admirați calitățile procesului pe care îl reprezintă.

Poziția a doua – abilitățile, calitățile și punctele voastre forte – Această formă de aici arată o forță predominantă în voi în această perioadă, chiar fără ca voi să o cunoașteți. Cu partea aceasta stați foarte bine, vă dă resurse și energie, vă alimentează.

Poziția a treia – unde sunteți, de fapt – Arată epicentrul, dacă vreți așa, ființei voastre, a ceea ce se petrece în voi acum, fiind necesară conștientizarea lui ca să poată fi potențializat la maximum

Poziția a patra – motivația – Provocări din trecut care v-au motivat să o luați pe actualul drum, care v-au influențat deciziile și care v-au adus în procesul curent de schimbare.

Poziția a cincea – treburi neterminate, probleme din trecut nesoluționate sau incomplete – Aici se identifică lucruri care nu prea vă plac sau cu care aveți oarecare dispute din trecut, care poate vă urmăresc constant și pe care preferați să le lăsați la o parte o perioadă, deși cu dorința de a le modifica în timp.

Gata-i testul. Nu trebuie să-mi împărtășiți rezultatul, ci să-mi oferiți un procent de acuratețe aplicat pe propria persoană. Pentru mine am dat 100%. Aștept și de la voi evaluarea, și sper că vi s-a părut un test interesant, îmi doresc să vă fi făcut să reflectați un pic.

 

Anunțuri
  1. #1 by miscellaneous11 on 20 Martie 2011 - 2:20 pm

    Mă bucur că ți-a plăcut 🙂 Și mulțumesc pentru apreciere !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: