Targ de adoptii catei la Timisoara, 3 aprilie


TÂRG DE ADOPŢII CĂŢEI
EVENIMENT CARITABIL CU INTRARE LIBERĂ PENTRU IUBITORII DE ANIMALE

Pentru că iubim aceste suflete extraordinare,
Pentru că ei sunt puri şi nevinovaţi,
Pentru că ei ne bucură vieţile în fiecare zi şi ne iubesc necondiţionat,
Pentru că fără sprijinul nostru nu ar supravieţui,
Pentru că noi credem că ei merită toată atenţia noastră,
Pentru că dorim să împărtăşim cu Dumneavostră toate bucuriile pe care ei ni le aduc,

asociaţia pentru protecţia animalelor Pet Hope împreună cu asociaţia Studenţilor de la Facultatea de Medicină Veterinară organizează duminică, 3 aprilie 2011, la Universitatea de Ştiinte Agricole şi Medicină Veterinară din Banat, Timişoara, între orele 10:00 şi 18:30, un târg pentru adopţii căţei.

Vă invităm să participaţi şi Dumneavoastră cu mic cu mare, să adoptaţi gratuit un căţel sau, de ce nu, chiar mai mulţi!

În cadrul evenimentului vor fi oferiţi spre adopţie un număr de aproximativ 80 de câini, majoritatea pui dar şi adulţi, de diferite talii, culori şi temperamente, care de care mai frumoşi şi mai inteligenţi. Veţi putea cunoaşte poveştile fiecăruia dintre ei, pentru că fiecare dintre aceste poveşti sunt lecţii cutremurătoare de viaţă!

Toţi câinii sunt deparazitaţi, vaccinaţi, au carnet de sănătate iar adulţii sunt şi sterilizaţi. La cerere, cei care adoptă un căţel vor putea să-şi microcipeze căţelul adoptat pe loc.

În măsura în care nu aveţi posibilitatea să adoptaţi, dar doriţi să oferiţi o şansă unui căţel, puteţi face donaţii la faţa locului, atât în bani cât şi în produse. Orice sprijin din partea Dumneavoastră este binevenit! Totodată, dacă doriţi să vă implicaţi activ în protecţia animalelor fără stăpân, vă aşteptăm cu braţele deschise! Vom oferi informaţii tuturor celor care doresc să ofere o mână de ajutor animalelor fără stăpân dar nu au un cadru organizat în care să o poată face. Activitatea noastră implică muncă susţinută, motiv pentru care avem mare nevoie de sprijinul Dumneavoastră!

Chiar dacă nu doriţi să adoptaţi un căţel, dar doriţi să petreceţi o duminică plăcută, aveţi posibilitatea să urmăriţi căteva momente deosebite în cadrul târgului nostru, pentru că vor avea loc: o demonstraţie de dresaj canin oferită de dresorul Valentin Chiriţă (ora 11:00), un workshop tematic în care veţi primi sfaturi utile de la dresorul Valentin Chiriţă şi echipa sa legat de cum să vă dresaţi cel mai bun prieten patruped (ora 11:30) şi o demonstraţie de echitaţie oferită de doamna Flavia Bochiş şi domnul Nicolae Dascaliuc (ora 12:30). Totodată, pe toată durata târgului, psihologul Carmen Răileanu vă va sta la dispoziţie pentru a vă clarifica orice nelămurire legată de cum să gestionaţi cât mai eficient relaţia cu câinele dvs.

Vom organiza şi o tombolă (ora 16:00) şi vom acorda premii surpriză celor care au adoptat un căţel!

Haideţi să arătăm lumii întregi că şi timişorenii au suflet mare când vine vorba de animale! Haideţi să facem fiecare din noi puţin mai mult, pentru că ceea ce pentru noi înseamnă un efort minim pentru ei înseamnă un întreg univers!

Vă vom oferi cu mare drag sfaturi din experienţa noastră de până acum. Vă vom răspunde la întrebări pentru a găsi împreună soluţii la problemele Dumneavoastră din acest domeniu. Alături de noi, de căţeii pe care îi avem în grijă, de momentele deosebite pe care le-am pregătit pentru Dumneavoastră, suntem siguri că vom petrece împreună o zi de neuitat.

Vă aşteptam cu drag !

Locatia târgului: Universitatea de Ştiinte Agricole şi Medicină Veterinară din Banat Timişoara (USAMBVT) – Universitatea de Agronomie, Calea Aradului Nr. 119, Timişoara

Contact: 0722 438 190 – Mihaela Graure, preşedinte Asociaţie Pet Hope; 0725 912 425 – Christophoros Posporis, preşedinte ASMVT; pet.hope.association@gmail.com

  1. #1 by miscellaneous11 on 29 martie 2011 - 3:38 am

    O să scriu și eu despre asta, dacă-mi permiți 🙂 Așa aș vrea să o conving pe mama să adoptăm un cățel … of 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: