EzotericFest Timisoara, 19-22 Mai 2011Saptamana aceasta, intre 19-22 Mai, va invit la Casa Tineretului, unde are loc EzotericFest Timisoara, o expozitie care promoveaza produse si servicii pentru o viata mai sanatoasa, un festival pentru o minte linistita, un suflet impacat si un corp plin de energie si lumina in armonie sub motto-ul “Cunoastere – Sanatate – Armonie”.

EzotericFest este un Festival Spiritual – Cultural cu urmatoarele secţiuni: expoziţie cu vânzare, conferinţe, workshop, aplicaţii, demonstraţii, spectacole, muzică, dans şi arte vizuale. Evenimentul reuneşte persoane, asociaţii, fundaţii, centre, cabinete si firme interesate de ştiinţele spirituale şi de terapiile complementare

Festivalul EzotericFest se remarcă în peisajul evenimentelor spirituale prin atmosfera creată şi mediul plăcut de îmbinare a manifestării expoziţionale cu cele din domeniile artei, culturii, muzicii, ştiinţei, pedagogiei şi diversităţii domeniilor spirituale ca manifestare, apreciere sau înţelegere. Sunt oferite produse bio şi se prezinta terapii alternative naturiste.

Ne dorim ca fiecare participant sau vizitator sa isi gaseasca informatiile si produsele dorite in diversitatea prelegerilor, demonstraţiilor, produselor sau serviciilor. Atracţia pentru EzotericFest este impusă de calitatea conferenţiarilor, a expozanţilor, şi nu în ultimul rând de calitatea publicului.

Cabinetele, asociaţiile, terapeuţii vor oferi la standuri diverse servicii, consultanţe specifice tematicii şi terapiilor complementare promovate: bioenergoterapie, reiki, magnetoterapie, acupunctură, homeopatia, fitoterapia, macrobiotică, dietă, nutriţie, ayurveda, aromoterapie, meloterapie, cristaloterapie, fotografierea aurei, fitness, iridiologie, fizioterapie, presopunctură, cosmetică, medicină populară, psihoterapie, sacroterapie.

Se ofera servicii de diagnostic, evaluare şi tratament cu aparatură de biorezonanţă magnetică, modulatorii bio-fito-dinamici, măsurări pentru evaluarea nivelului sistemului imunitar cu scanner-ul bio-photonic şi dezintoxicarea organismului, echilibrare energetică, masaj specializat, alchimie, terapii holistice.

Pentru cei interesati, aici se pot face consultaţii astrologie si horoscop natal-karmic, se pot interesa despre feng shui, tarot, clarvedere, yoga, alimentaţie naturală şi vegetariană, kabală, numerologie, reflexoterapie, tehnică radiantă, medicină cuantică.

Programul expoziţiei este zilnic între orele 10.00 – 21.00 iar conferinţele vor începe la ora 11.00 cu excepţia zilei de Joi 11 Mai 2011, când spectacolul de deschidere este la ora 12.00

Expunerile ( vor avea loc conferinţe, workshop, demonstraţii) se vor desfăşura în Sala Mare de Spectacole de la parter şi Sala Mică de la etaj.

Zilnic vor fi demonstraţii de Arte Marţiale, Tai Chi, Qigong, expoziţii de fotografie, pictură, artă grafică, demostraţii de masaj şi terapii alternative. În fiecare seară vor fi concerte de muzică terapeutică, dansuri şi muzică indiană.

Printre invitati se numara Cezar Culda (Maestru al sportului – Wushu-Qigong), Oreste Teodorescu ( lansare de carte “Demonii puterii in democratie – manipulare, dezinformare si agresiune info-energetica”, sambata 21 Mai ora 14.oo Sala Festiva)  si Ancu Dinca (fizician, inventator si terapeut, cu activitate de cercetare- dezvoltare in stiintele fizice si naturale biosinergetice). Mai multe despre invitati puteti citi pe http://www.ezotericfest.ro/011_noutati.htm

Mai multe informatii despre programul targului, produse si servicii oferite, invitati si conferinte va rugam accesati: http://www.ezotericfest.ro/002_37_program_19-22_mai_2011.htm

Targul este organizat de Expo Timişoara Internaţional şi Asociaţia de Metafizică Geea Life  la CASA TINERETULUI din Timişoara – str. Arieş nr 19 (zona Stadion – Spitalul Judeţean).

Sper sa ne vedem la targ !

Anunțuri
  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: