Fericirea este calea

La origine toti oamenii isi doresc sa traiasca fericiti. Stiu sa faca asta din copilarie ca un mod natural de a fi, fara a se intreba de ce sunt astfel. Doar ca fericirea o uitam pe parcurs, atunci cand suntem invatati ca ea vine din lumea exterioara si ajungem sa uitam ceea ce stiam de la inceput: ca noi suntem singura sursa a fericirii noastre.

Ca adulti preocupati de prea multe probleme, ne intrebam tot timpul si in mod superficial daca suntem fericiti. Privim fericirea ca pe un ideal indepartat si greu de atins,  ne pacalim singuri ca este inaccesibila si greu de atins. Eu cred ca fericirea este chiar in noi, doar ca am uitat asta. Si interesant este ca unii dintre noi nici nu mai cred ca „a trai fericit” este un mod normal de a trai, un drept pe care nimeni nu ni-l poate lua sau distruge.

Pentru mine fericirea inseamna sa te bucuri de fiecare om pe care il intalnesti in drumul tau prin viata, sa te bucuri de fiecare lucru pe care il faci si sa incerci sa le gasesti rolul lor in viata ta. Fericirea inseamna sa traiesti fiecare moment al vietii din plin, constient ca fiecare intalnire cu un om te invata cum esti chiar TU. Si fiecare clipa si fiecare zi conteaza in drumul spre implinirea sensurilor vietii tale.

Fericirea este calea cea mai buna in viata. Puterea de a gasi fericirea este doar in sufletul tau. Asadar, doar de tine depinde sa iti gasesti fericirea, de nimic si nimeni altcineva.

Anunțuri
 1. #1 by Lica Nemes on 9 Iulie 2011 - 12:13 pm

  Apreciez si salut intentia ta de a ajuta oamenii sa isi gaseasca fericirea ! Cred ca esti o persoana speciala !
  – Poate nu am vazut in blog la tine, dar eu cred ca exista si fericirea care ne umple vietile si vine din dorinta de a darui si vedea si pe altii pe langa noi fericiti, nu doar pe noi insine.
  – Poate scrii si despre asta.
  – Cand ai inceput blogul, aceasta dorinta a ta de a ne ajuta, a insemnat imensa generozitate si bunatate dinpartea ta. Fi binecuvantata si succes.
  Tinem legatura

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: